Sunday, November 11, 2012

Xtvt hari Ahad kami

Pagi seawal jam 5.45 pagi aku dah terjaga, sebab malam tadi tidur awal..kejut suami dan anak-2 sembahyang Suboh dan suruh depa siap-2 mandi sebab ajak hantar tempahan Puan Nor Sahayu dan sarapan kat Seksyen 7 Shah Alam..


Tadi petang ke Masjid As Syarif selepas suami selesai tugasan membuka khemah di Sekolah Agama yang bersebelahan Masjid As Syarif. Sebelum tu aku dah siap mengadun adunan untuk kulir durian crepeku...

Makan tengahari tapi dah hampir waktu Asar kat gerai dalam kawasan masjid, kalau tak silap 'Nasi Kukus Pok' Ku' dan sate...burppp..konyang. Lepas tu merayau sampai lah kami terpaut kat kedai Ganjirkaligrafi klau tak silap..x silap lagik..biasalahdah tuo..


Selesai suami dan anak-2 solat Asar n siap tempahan kaligrafi kami pun balik n nampak Muallimah SRIH n Puan Nurul Fauzana bersama hubbynya, dia x perasan aku lambai dari dalam keta..
Balik suami dengan baiknya melayan semangat isterinya yang berkobar-2..membeli durian kampung di       Bt 8..sodapnya..maka akhirnya tertunailah hajat jiwa dan perasaan ini yang dah lama beli kuali tapi x jugak mengcrepe..tq sayang..nanti balik dari Masjid kita makan sesama ya..klu isteri dah tidur dulu pun makanlah..tak kisah..he he he


Ada banyak versi DC, so pandai-2lah korang pilih ye..ini antara salah satu link yang boleh dicuba..iaitu di blog  Puan ANA SUZANA. Harap Ana tak keberatan akk share linknya disini.  Kalau tak jadi jangan berputus asa..

No comments:

Post a Comment