Monday, December 24, 2012

Lot 802..A Famosa lagi..

Alhamdulillah, kalini berkumpul dengan adik beradik sebelah suami. Cuma Angah n Pakcik yang takde..mak mertuaku, join sekali kerana iparku Natrah ambilnya dari Perak 10 Dis yang lepas..Kami berkumpul pada hari Isnin 24 Dis n keluar keesokkan harinya..


Sambil tu, ipar-2ku, mengode kek dariku..harga adik beradik, alhamdulillah semua suka..



Ada gambar anak-2 sedang mandi tapi x leh nak upload...sendiri faham.


Zikry yang tersenyum ceria..maghrib sebelumnya tetiba Ziry menangis panjang..kerisauan juga kami yang ada. Yelah kat tempat baru..Alhamdulillah semuanya ok lepas tu..

3 comments:

  1. Salam, sy dan fmly plan utk stay di 802 ni..condition ok ke?sbb booking online je..xtau mcmana rupa.tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Sue, maaf akk baru buka blog ni..lama x hapdet.

      Sebenarnya ikut nasib kita dapat banglo kat situ, akk pergi 2 banglo masa yg berbeza..x sama kemudahan yang ada..doalah dapat yang baik.

      Kami ode atas personel bukan direct dengan pengurusan Famosa sendiri..

      Delete
  2. Salam,sy nk tya ttg 802 ni..sy baru booking online utk fmly gath sept nnt.condition villa ni ok x?tq

    ReplyDelete